Praktische rubriek Taal=Meer tijdelijk gratis beschikbaar voor iedereen!

28 april 2020

MeerTaal biedt je al jaren inspiratie op het gebied van taalonderwijs op basisscholen. Driemaal per jaar krijg je als abonnee het blad bezorgd, maar ook hier, op de website, kan je de artikelen vinden en downloaden. Ben je nog geen abonnee dan vind je hier alleen een korte samenvatting van elk artikel, om zo de smaak te pakken te krijgen en nieuwsgierig naar meer te worden…

Nu in deze tijd leraren veel moeite moeten doen om hun leerlingen via onderwijs-op-afstand te blijven ondersteunen bij hun ontwikkeling, leek het ons vanuit MeerTaal nuttig om daaraan ook een bijdrage te leveren op het gebied van taalonderwijs.
Niet alleen het hoofdartikel is vanaf nu gratis te downloaden, ook de rubriek Taal=Meer met concrete en uitdagende opdrachten voor kinderen is nu gratis beschikbaar, ook van eerdere nummers. Daarnaast is de pagina Nog meer taal met onder andere de signalering van interessante uitgaven op taalgebied, ook voor ieder toegankelijk.

Heb je als gebruiker specifieke wensen op taalgebied, laat het ons dan weten (meertaal@vangorcum.nl). Misschien kunnen we vanuit de redactie dan daarin voorzien.

Als redactie en uitgeverij wensen we jullie veel sterkte en inspiratie toe bij alle inspanningen om ervoor te zorgen dat jullie leerlingen vanuit huis, en binnenkort weer op school, gemotiveerd blijven leren.


Naar nieuws overzicht