Nieuws

UPDATE: agenda NTZ maart 2020

30 maart 2020
Vanwege de maatregelen rond COVID-19 zijn de agenda-items die vermeld zijn in het NTZ nummer van maart 2020, geannuleerd, verplaatst of nog onduidelijk. Houd de websites van de congresorganisaties in de gaten voor verdere updates.

Uitreiking Ds. Visscherprijs uitgesteld

13 maart 2020
De Ds. Visscherprijsuitreiking op 26 maart wordt i.v.m. het coronavirus verschoven naar begin september Dit om besmettingsrisico te verminderen en de landelijke oproep (o.a. van de VGN) naar medewerkers van zorginstellingen (en universiteiten) om niet noodzakelijke bijeenkomsten voorlopig niet te bezoeken. Zie voor nadere berichten het juninummer van NTZ en t.z.t. ook op de website.

Uitreiking Ds. Visscherprijs 2020

3 maart 2020
Op donderdagmiddag 26 maart 2020 wordt in de Janskerk in Utrecht voor de dertiende keer de tweejaarlijkse Ds. Visscherprijs uitgereikt voor een uitmuntend proefschrift over mensen met een verstandelijke beperking.   In totaal werden dit keer 17 proefschriften ingediend met een grote verscheidenheid aan onderwerpen. De genomineerden voor de prijs zijn, in alfabetische volgorde:   Lees meer »

‘Sneak preview’ nieuwe vormgeving

5 februari 2020
In maart valt het eerste nummer van NTZ jaargang 46 bij u op de mat. Dit is het eerste nummer dat zal verschijnen in de nieuwe vormgeving. Graag nemen wij u mee langs een paar belangrijke wijzigingen.   NTZ verschijnt in het vervolg op A4-formaat. Het tijdschrift is dus een maatje groter dan u van Lees meer »

Nieuwe ‘look’ voor NTZ

5 december 2019
Vanaf januari 2020 verschijnt NTZ in een nieuwe vormgeving op A4-formaat. Zo blijft de presentatie van de inhoud eigentijds en aantrekkelijk. We hopen dat u als abonnee de nieuwe vormgeving waardeert en dat u NTZ nog lang met interesse leest. Graag wensen wij u fijne feestdagen en een goed en gezond 2020.