Uitreiking Ds. Visscherprijs 2020

3 maart 2020

Op donderdagmiddag 26 maart 2020 wordt in de Janskerk in Utrecht voor de dertiende keer de tweejaarlijkse Ds. Visscherprijs uitgereikt voor een uitmuntend proefschrift over mensen met een verstandelijke beperking.

 

In totaal werden dit keer 17 proefschriften ingediend met een grote verscheidenheid aan onderwerpen. De genomineerden voor de prijs zijn, in alfabetische volgorde:

 

Tessa K. Frankena

Optimising inclusive health research: where expectations and realities meet Meaningful collaboration with people with intellectual disabilities

 

Maaike Marijn van Rest

Social Information Processing in Adolescents with Mild to Borderline Intellectual Disability

 

Cis Vrijmoeth

Timely identification of people with intellectual disabilities in need of palliative care

 

De bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de prijzen zullen op donderdagmiddag 26 maart plaatsvinden in de Janskerk in Utrecht.

 

Het programma is als volgt: inloop vanaf 13.30 uur, 14.00 opening, waarna lezingen door Dr. W. Buntinx ("50 jaar wetenschappelijk onderzoek in de gehandicaptenzorg") en Prof.dr. E. Kimman s.j. (Ds. Visscherlezing), korte pauze, presentaties door de drie genomineerden, prijsuitreiking, receptie, drankje en hapje.

 

Aanmelden en informatie

U bent van harte welkom op deze bijzondere middag. Deelname is gratis; wel s.v.p. even aanmelden via ruud.geus@planet.nl


Naar nieuws overzicht