Nieuws

hoofdredacteur en eindredacteur volgens bartjens gezocht

Binnenkort krijgt Volgens Bartjens een nieuwe hoofdredacteur!

17 september 2020
Hoofdredacteur Cathe Notten stopt met de hoofdredactie van Volgens Bartjens. Ondertussen worden er gesprekken gevoerd met haar mogelijke opvolgers. In het volgende nieuwsbericht hopen we te kunnen aankondigen wie de nieuwe hoofdredacteur van Volgens Bartjens is.
hoofdredacteur en eindredacteur volgens bartjens gezocht

Gezocht: Hoofdredacteur en eindredacteur Volgens Bartjens

25 mei 2020
Voor Volgens Bartjens zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur en eindredacteur. Tot op heden waren deze 2 functies verenigd in 1 persoon. Dit blijft nog altijd mogelijk, maar we bieden nu ook expliciet de mogelijkheid om apart te solliciteren op 1 van deze twee functies. De omvang van de 2 functies samen bedraagt Lees meer »
Volgens Bartjens Rekenspellenwedstrijd (Harten, 2019)

Spel insturen voor rekenspellenwedstrijd: tot 21 februari

13 januari 2020
Voor de zesde keer organiseren Volgens Bartjens, SLO, NVORWO en Klasse TV in het schooljaar 2019 – 2020 de wedstrijd ‘Bedenk het beste rekenspel’ en we nodigen je uit om mee te doen. Leerlingen van de basisschool en pabostudenten kunnen hun zelfbedachte rekenspellen tot 21 februari inzenden. Doe mee en win een mooi spellenpakket! Meer Lees meer »

Uitslag van de rekenspellenwedstrijd 2018 – 2019

18 april 2019
De kinderjury en de vakjury hebben hun werk nauwkeurig en met heel veel plezier gedaan. De definitieve winnaars van de 69 ingezonden spellen zijn nu bekend.. De winnaar van de rekenspellenwedstrijd 2018 / 2019 is: Het Dierenspel! Over het Dierenspel en de makers Het Dierenspel is ontwikkeld door Alycia en Roxanne van basisschool Het Palet Lees meer »
rekenspellenwedstrijd | stuur je spel in voor 1 februari

Doe mee met de rekenspellenwedstrijd en lever voor 1 februari je rekenspel in!

21 januari 2019
Ook dit jaar organiseren Volgens Bartjens, SLO, NVORWO en Klasse TV de wedstrijd ‘Bedenk het beste rekenspel’. We hebben al een paar spellen binnengekregen en het moet gezegd: Ze zien er veelbelovend uit! Wil je ook een spel inzenden voor de rekenspellenwedstrijd? Dat kan nog tot 1 februari. Bij een rekenspel denk je al gauw Lees meer »