Weten Jaargang 15 - 2016 - Nummer 3 Gratis

Artikel gratis te downloaden: ‘Anders zijn is oké’

Dit artikel uit de rubriek 'Van buiten naar binnen' is gratis te lezen. Ook is het gebruikte lespakket 'Handicap in de les' gratis op te vragen via www.handicapindeles.nl.

'Handicap in de les' is een lespakket dat onder andere bestaat uit drie lessen over kinderen met een handicap, een leskist met ervaringsmateriaal, een docentenhandleiding en een lijst met gastsprekers. Dit lespakket ivan NSGK is gratis te bestellen op www.handicapindeles.nl. In het artikel 'Anders zijn is oké' wordt een praktijkbeschrijving gegeven op een basisschool die het lespakket uitgeprobeerd heeft en hoe de kinderen de verschillen tussen elkaar ervaren. Het artikel, geschreven door Heleen van Tilburg, is gratis in te zien.

Voor meer informatie over NSGK en het lespakket Handicap in de les kunt u contact opnemen met Mariël Verburg (NSGK), tel. 020-6791200 / 06-19384343, e-mail mverburg@nsgk.nl of kijk op www.nsgk.nl en www.handicapindeles.nl.

 

 

 

 

 

Bekijk alle artikelen uit deze editie
OGO blijft in ontwikkeling!

Het afscheid van Bert van Oers als bijzonder hoogleraar Cultuur-Historische Onderwijspedagogiek is een mooi moment om stil te staan bij de onderzoeksagenda voor het Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO) voor de komende vijf jaar. Welke onderwerpen zijn van belang om OGO verder te ontwikkelen? Denk je met ons mee?

Lees verder
Van de redactie

B&B

Lees verder